söndag 5 januari 2014

Feathered Arms bjuder in till fest

Malmöbandet Feathered Arms har gett en riktigt trevlig debutplatta på Punks Only. På lördag firas släppet. Nedanstående text är snodd från Facebook.

VAD: Feathered Arms (SE) LIVE – Releasefest
NÄR: Lördag 11 Januari 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Feathered Arms (SE) + Könsförädare (SE), Primitive Rites (SE)
DJs: Punks Only
ENTRÉ: 40 kr
ÅLDER: 13 år

Feathered Arms bjuder in till releasefest med sin stenhårda, skramliga rock.

FEATHERED ARMS (SE)
Dök upp från ingenstans i höstas med en slutsåld debutspelning på Studio Möllan och ett singelsläpp som Festivalrykten beskrev som “Stenhårt och välbehövligt, uppfriskande skrammel”. Rockfoto jämförde bandets sångerska med en skånsk Kathleen Hanna och PSL utbrast att “Ingen svingar trumpinnen lika hårt och aggressivt på skrammeltrumman som Feathered Arms”! Sedan dess har bandet delat scen med såväl Crocodiles som Dead Meadow och bl.a. spelats i spansk radio.

Vi pratar om energisk och skramlig rock med influenser från riot-girlscenen, 90-talsindien och Malmöpunken. Det självbetitlade debutalbumet släpps den 8e januari på Malmöetiketten Punks Only som tidigare gett ut band som Vånna Inget, Bäddat För Trubbel och Slöa Knivar och lördagen den 11e bjuds det in till releasefest i kyrkan! För att fira ordentlig har Feathered Arms bjudit in två personliga favoritband, Primitive Rites och Könsförrädare. Festen kommer att äga rum i lilla baren för minsta möjliga rörelseutrymme!
http://facebook.com/featheredarms
http://featheredarms.bandcamp.com/

KÖNSFÖRRÄDARE (SE)
Könsförrädare från Luleå spelar drömsk, vän och våldsam indiepop. Tillsammans med de stilistiskt raffinerade och normkritiska texterna är det svårt att separera pop från politik. I september släpptes debutalbumet “Curse All Law”.
https://www.facebook.com/konsforradare
http://konsforradare.tumblr.com/

PRIMITIVE RITES (SE)
Knytnävshardcore i Boston anda!
http://primitiveritesmalmo.bandcamp.com/
http://facebook.com/PrimitiveRites

Inga kommentarer: