torsdag 30 oktober 2008

Senaste nytt från The Spookshow

Det kom ett mejl från Mike Dungeon i
The Spookshow, landets coolaste zombiepunkare. Och har du inte hört Psychosexual Chapter 1 och 2 är det verkligen på sin plats nu.

"Den 20:e december står "Psychosexual Chapter 3" klar och kommer att släppas på tyska etiketten Wolverine Records i maj. Skivan är jävligt försenad och anledningarna till detta orkar jag inte ens prata om. Inget allvarligt har dock hänt bandet. Livet kom emellan bara.

Plattan kommer att hålla, i stort sett, samma linje som ettan och tvåan men denna gången är det mer gospel över det hela. Naturligtvis kommer inte en enda dålig låt att finnas med utan samtliga låtar är potentiella singlar.

Releaseshowen för Chapter 3 hålls i Avesta på Club 11 lördagen den 30:e maj och support denna kväll kommer The Dead Next Door och The Nighshift att vara. Efter det så är det lite turnerande att göra. Oklart var i Sverige vi spelar men det blir förmodligen inte fler spelningar än tre-fyra stycken. Resten kommer att läggas i övriga Europa och mestadels i Tyskland.

De svenska gig som är bokade:
Zombie Showdown Festivalen i Kolbäck (Västerås) där vi har blivit festivalens husband. Storan (7 Sins) i Göteborg spelar vi på den 27:e mars (då vi förmodligen redan tjuvsläpper Chapter 3). Arrangörer, klubbägare och bokare kan höra av sig via vår My Space för eventuella bokningar till våren/sommaren."

Mer om The Spookshow:
Tre ackord och fem zombiepunkare
Miss Behave vilka är dina 5 favoritlåtar i sommar