onsdag 16 mars 2011

Hallå där Porre i Not Enough Hate


... ni släppte för en tid sedan albumet "Knocked into tomorrow", som låter riktigt bra. Hur tänkte ni när den spelades in?
- Tack, kul att du gillar den. Ja, hur tänkte vi? Jag tror inte att vi tänkte så mycket alls faktiskt... det bara rullade på liksom. Vi ville spela in så fort som möjligt och släppa en platta 2010. Efter flera års strul, det var liksom dags att släppa en skiva. Vi spelade in allt under en helg och hade inga tankar på något speciellt sound eller så.

Det har gått sex år sedan ni gav ut "10 years gone", vad har ni gjort under tiden?
- Vi har bytt trummis tre gånger och börjat om från scratch hela tiden, det tar tid!!!! Skrivit låtar och försökt få ihop alla till replokalen, blivit av med replokalen och sånt trevligt. Några gig och samligsplattor har vi också hunnit med.

Not Enough Hate har funnits i snart 20 år, hur kan det komma sig?
- Ja det är ganska otroligt. Jag och Joke har helt enkelt kämpat på! I för sig så hade vi ett brejk på några år i slutet på 90 talet då vi provade på att lira med andra band. I början av 2000-talet skulle vi spela in några låtar och Charlie kom ut till replokalen med Johan som visst var vår nya basist, och då var det igång igen!

Hur har ni förändrats under åren?
- Som ett band har vi nog inte förändrats mer än då kanske att vi har lärt oss lira bättre. Vi har väl också hittat tillbaka till rötterna när det gäller d-takt och vrål-sång.

Vad är er drivkraft i dag?
- Ingen aning? Det känns liksom som ett måste att lira musik, känner mig tom om jag inte håller på. Sen händer det ju så mycket skit i världen som gör att man vill skriva texter. Stå på en scen och lira ger en jävla kick också.

Något att tillägga?
- Köp vår nya cd! Den kostar 60 kr:- (inklusive porto) mejla: porreboy@hotmail.com
Alla vinyl-freaks: Man kan faktiskt köpa en cd, om den är bra, billig och bara finns på cd!
Bolag: Någon som är sugen på att ge ut skiten på vinyl? hör av er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Deras nya cd är skitbra! Det hörs att dom har haft med Anti Cimex att göra