tisdag 1 februari 2011

Rapport Håll det äkta: "2010 var ett riktigt bra år för oss"


Hallå där Håll det äkta, hur var 2010 för er?
- Det var ju vårat första år som band och det har gått över förväntan. Vi hade inte räknat med att ens bli uppmärksammade men vi är väldigt glada för den respons vi fått och alla som kommer på våra spelningar. Vi släppte ett demo i början på året. Sen spelade vi in en ep som vi släppte under sommaren " Västerbotten" som fick bra respons. Sen avslutade vi året med att spela in och släppa våran senaste ep " De få & De stolta" som har fått grym respons. Så trots byte av bandmedlemmar och strul med replokal så har vi haft ett produktivt år. Som band är vi så nöjda över alla spelningar och alla som köpt våra t-shirts samt dom som peppar på Håll det äkta. 2010 var ett riktigt bra år för oss.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Det roligaste var all bra respons vi fått samt att vi fick göra våran första spelning utanför Umeå. Vi lirade på Fatfest i Linköping och det var nog bland dom roligaste spelningarna vi gjort. Det var jävligt roligt att få spela tillsammans med band som vi själva tycker tillhör hardcorens elit. En otippad grej på Fatfest var när ena gitarristen i bandet Bane kom till vårat merchbord och köpte en t-shirt och gav oss massa beröm. Det konstigaste som har hänt var nog ryktet vi hörde att vi var hypade i Paris.

Vad händer 2011?
- Vi har redan bokat in oss för att spela in en ny skiva. Den kommer om allt går vägen att släppas som vinyl. Tanken är vi ska gå in i studion i början av februari och spela in sex låtar. Så vi peppar för det och så har vi en hel del spelningar på gång. Vi känner på oss att det kommer bli ett riktigt bra och spännande år. Tills vi ses igen, Håll Det Äkta.

Foto: David Lundmark ( http://www.lundmarkdavid.com )

Inga kommentarer: