måndag 10 maj 2010

Vinn Sista Sekundens nya platta

Jag har dubbla exemplar av Sista Sekundens sprillans nya album "Åldras med stil". Vill du ha det ena exet? Berätta vilken Malmö-punk-låt du går igång på och varför. Jag drar en vinnare i slutet av veckan.

12 kommentarer:

Mulle sa...

"Stanna på möllan och käka din falafel" Med Slöa knivar,för den sammanfattar på ett knivskarpt(ordvits?) vad jag känner inför flytta-till-malmö-hipster-kultur.
Patricia for president

Slobodan Burgher sa...

Jag gar igang nar jag hor laten Proggrebell av Moderat Likvidation for den far mig att tanka pa patronbalte och laderkeps. Patronbalte och laderkeps ar punk.

Jimpa! sa...

Vindicate This "Back home and everywhere" För att gubbarna vågar erkänna att dom inte längre är kids :) och givetvis att man ska supporta scenen både hemma och på annan ort så den frodas och inte dör ut. Och sedan givetvis för att musiken doftar The Templars och är utsökt bra.

Mimmi Björnfot sa...

"I'm a ninja" av Kamikatze. Det är den ultimata låten helt enkelt.

Anonym sa...

Själv gillar jag

Problem - Kroppsvisit (Om jag säger att det är världens/Skånes bästa band så skulle jag fan inte ens vara i närheten!)

Bäddat för trubbel - Sånt är livet (äntligen nåt nytt från Skåne som verkligen berör!!)

Wilmer X - Hon är ihop med en insekt (Finns flera att välja på men jag har alltid gillat den här. Bara råg´n´råll helt enkelt)

Kal P Dal - Raka rör (blir sällan mer rock än så här!)

Kriminella Gitarrer - Vårdad klädsel (en av världens bästa punklåtar, någonsin!)

Men det är väl kriminellt svennigt att gilla dom bitarna?

P

Alex sa...

Royal Stakeout - Skåneland

Finns ju ingen låt som gör att man vill flytta till Skåne mer än den. Låten gör så att Skåne känns sjukt exotiskt och att det är fest överallt. Klockren låt!

Jörgen sa...

"vårdad klädsel för att komma iiin" så har det alltid varit och kommer alltid att förbli, Kriminella gitarrer helt enkelt.

Jimmy sa...

Köttahuve av Moderat Likvidation är helt fantastiskt bra och visar var skåpet ska stå. När man såg dem och alla andra gamla kängband live i början på 80-talet var lyckan total.

Johan sa...

"Området" av Hårda Tider! Nostalgiromantik och auktoritetshat möts i ett testosteronladdat kraftpacket från en av de bästa punk-sjuor Sverige producerat på ett bra tag. Det är stenkastning på tåg, brustna drömmar och glädjerus. En sammanfattning av en helt normal uppväxt, det vill säga!

daniel sa...

är kriminella gitarrer malmö? isåfall faller min röst på 36 patroner..textraden - ni lärde mig att döda, det ska ni få ångra - känns än idag jäkligt hotfull. en klockren anti militär/lumpen låt som när jag lyssnar på den idag fortfarande är grymt svängig. en av de första punkskivor jag köpte f.ö.

Love K sa...

Kriminella Gitarrer - Silvias Unge är klart en av de bästa svenska punklåtar som gjorts och jag hoppas att den spelas konstant nu inför "Sommer of Lööve".
Stry är ju förövrigt världens mest underskattade artist.

kuken kristensson sa...

nojjattack - du ÄR ulf lundell.