tisdag 9 september 2014

Malmö Hardcore Festival 2014

Texten snodd från evenemangets FB-sida:

BILJETTER köps hos Rundgång Records eller Amalthea, både förköp och under festivalen. För att få tillträde till spelningarna på Kontrapunkt krävs förutom armband att du fyllt i deras formulär för medlemskap SENAST kl. 18.00 samma kväll, dock endast en gång för båda kvällarna. OBS! För att detta ska fungera smidigt under de tider då det är spelning på Rundgång rekommenderar vi att du under festivalen främst beger er till Amalthea för att fixa biljetter och armband, och var ute i god tid!

PRISET för festivalen är 150 kr och gäller för hela helgen. Inga endagsbiljetter kommer att finnas tillgängliga.

ARMBAND ger tillträde till festivalens samtliga spelningar och övriga aktiviter. Att byta sin biljett mot ett armband kan göras på samtliga spelställen under hela festivalen, men vi rekommenderar att du fixar ett armband så fort som möjligt.

FÖRBOKNING av biljetter är möjligt för er som kommer hitresta från andra städer. Maila namn och personnummer till malmohardcorefest2014@gmail.com och observera att förbokade biljetter ENDAST kan hämtas upp hos Amalthea. Formuläret för medlemskap hos Kontrapunkt måste fortfarande vara ifyllt senast kl. 18.00 samma kväll!

www.kontrapunktmalmo.net/bli-medlem

Registrera dig & dina vänner på kontrapunkts hemsida senast kl 18 på fredag den 19/9 . Annars kommer du inte in. Detta gäller inte om du redan finns i Kontrapunkts register, då behöver du inte registrera dig igen!

Inga kommentarer: