söndag 17 april 2011

Till stöd för Mattias BengtssonPressmeddelande från Suicide Syndicate

"Mattias Bengtsson, sångare och gitarrist i Malmöbaserade punkbandet Suicide Syndicate, som är aktuella med debutplattan "Bad Wolves Eat Small Pigs" (släpps 27 maj på Switchlight Records), var i fredags med om en allvarlig trafikolycka utanför Landskrona där han blev påkörd bakifrån vid köbildning och fick akut föras till sjukhus.
- Som jag förstått saken var han på väg till Lund för att jobba på "samlagsljud på svenska", vispunkplattan med Regina Lund, när nån idiot brakade in i honom bakifrån i 100 blås, säger bandets manager, och fortsätter:
- Läget sägs vara allvarligt men mirakulöst nog inte livshotande. Han vet dock inte själv vad som har hänt än utan tror bara att han varit ute och festat. En rimlig slutsats om livet passerat revy. Med sig i bilen hade han dessutom sin gitarr, som bara blev till flisor, till skillnad från järn-Bengtsson.
Band och vänner har nu startat en insamling för att skramla till en ny gitarr.
- Utöver musiken och Fetgo är det bara saker som ligger antingen hundratals miljoner år bakåt i tiden eller hundratals miljoner ljusår härifrån som ger honom någon avlägsen tillfredsställelse, så får vi in mer pengar än till gitarren ger vi honom en brutal dinosauriedräkt, ny gokarthjälm eller rymdresa i födelsedagspresent. Jag hoppas någon vill donera en miljon på ett bräde så vi kan skicka upp honom i rymden när han repat sig. Han gillar inte att flyga.

Fotnot: Vill ni lämna ett bidrag är bandkontot 8150-5 44 4429286 alternativt paypal: gangofluna@gmail.com. Glöm inte ange namn."

3 kommentarer:

Glidslem sa...

Men fyfan, hoppas han repar sig! Kramar från tjejerna i Glidslem

Staffan & SS sa...

Tack som fan för bidraget Sörling!

Mikael Sörling sa...

Klart Bengtsson ska ha en gitarr.