söndag 30 mars 2014

Beyond Pink, vad händer?Vi håller på och gör nya låtar som är jävligt bra, helt ärligt så är vi såna jävla hits-maskiner.
Vi hade tänkt spela in i början av året för att ha en ny skiva till sommaren, men insåg att det var ett överambitiöst projekt att skriva ihop åtta-tio låtar och få ihop dem bra, bara under hösten. I alla fall när man är vi som har fullt upp med att få våra liv att gå ihop med för mycket jobb och för många hobbies.


Dilemmat är lite att om vi tar många spelningar så måste vi hela tiden repa inför dem, alltså ta en massa reptid till att repa gamla låtar. Men när vi inte tar spelningar, för att ha tid att repa in nya låtar, så slappar vi lätt ur och repar mindre.


Nu har vi bara en enda spelning inbokad nu: den överfeta spelningen på KB i Malmö med bland annat Cro-mags, den 26 april. 
Vad det gäller inspelning så försöker vi bestämma oss om vi ska ta ett superryck nu och spela in i juni, eller om vi ska skjuta på det till hösten. Hur som helst kommer inte det nya materialet att släppas förrän våren 2015 i alla fall. 
I sommar är planen att vi ska turnera i Europa, helt eller delvis med Hårda tider, om vi lyckas få ihop det.

Inga kommentarer: