fredag 24 april 2015

Satanic Surfers återuppstårSATANIC SURFERS
Sedan starten i Lund 1989 fram till uppbrottet 2007 så var Satanic Surfers ett av de mest tongivande banden inom den svenska melodiska punkvågen och även ett av de största skånska band vi haft. Numera klassiska skivor som 'Hero Of Our Time', '666 Motor Inn' och 'Going Nowhere Fast' har sålt i hundratusentals exemplar världen över och har med sina starka melodier och texter skördat både svenska och internationella framgångar.
Det återförenade Satanic Surfers består av fyra gamla medlemmar och den nyrekryterade trummisen Stefan Larsson som spelat med alla de övriga medlemmarna i andra band under årens lopp.
Framför sig har de en sommar fullproppad med festivalspelningar över hela Europa, och även i Kanada.

Klubb Malfunction är väldigt stolta över att få vara med och presentera Satanic Surfers första spelning på nästan 10 år.

https://www.facebook.com/satanic.surfers.official


LONG KNIFE

Portland har länge varit en stad som näst intill varit synonymt med kvalitativ punk. Long Knife är definitivt inget undantag.
Musikaliskt är det omöjligt att inte nämna Poison Idea som en influens, eller en god ingrediens. Andra ingredienser som kan nämnas för att öka aptiten är japansk hardcore blandat med classic rock, en del svängiga poprefränger och en hel det rå jävla framfusighet.

https://www.facebook.com/pages/Long-Knife/442092905821411
https://www.youtube.com/watch?v=a9GCrWXrQfI


VAD: Malfunction pres. Satanic Surfers (SE), Long Knife (US)
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 1 Maj, 19:30, på scen 20:30
SUPPORT: Long Knife (US)
FÖRKÖP: 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 160 kr
ÅLDER:13 år
WWW: https://www.facebook.com/satanic.surfers.official , https://www.youtube.com/watch?v=a9GCrWXrQfI


(Texten snodd från Facebook)

Inga kommentarer: