onsdag 12 oktober 2011

Ingen Punk Illegal-festival 2012

Det blir ingen Punk Illegal-festival nästa år. PI berättar i ett pressmeddelande att man inte är tillräckligt många för att kunna göra ett bra arrangemang. Trots att det kom färre besökare till årets festival lyckades Punk Illegal ändå få ihop 20 000 kronor till Ingen människa är illegal och 10 000 kronor till Aktion mot deportation.

3 kommentarer:

Marky sa...

Det känns lite märkligt att dom ger upp nu? Nu vet jag inte när de planerade att dne skulle äga rum 2012 men hade de satt juni som det var i år...känns det märkligt att ge upp nu, i oktober. På 8 månader hinner man väl engagera mer folk?

Leon sa...

jag håller med marky.
men jag vet väll inte bättre.
det är många mer än jag som blir riktigt besvikna över detta.
jag har heller inte fått höra ett ljud om punk illegal gig, nog är det gig ändå men det är annorlunda utan dom. och man kan ju kompromissa en del för att få ihop en festival. bara lite mer jobb tills dess.

Linn sa...

Om en liknande festival som vi ordnat tidigare år ska bli av måste arbetet ha kommit igång vid de här laget. Det är mycket förarbete som kanske inte är så uppenbart för de som besöker festivalen. Vi hade problem med att engagera tillräckligt med folk redan i år och många har fått jobba alldeles för mycket för att det ska funka i längden. Att det varit dåligt med folk i arr. gruppen har inte varit en hemlighet, men ändå är det få som visat intresse av att engagera sig. Men vi hoppas så klart att alla som blir besvikna peppar på att vara med och hjälpa till och fixa en festival 2013, och att de hör av sig och talar om att de finns redan nu! PI är trots allt en DIY festival och vill man att något ska hända är det fritt fram att vara med och styra upp det själv.