lördag 7 mars 2009

Vindicate This! värda att kollas upp

"Vindicate This! is the new band with people from The Mockingbirds, The Sluggers, Contemptuous and Frontlash...", står det på bandets myspace och de två låtar man kan avnjuta där är riktigt, riktigt bra.Den 17 april spelar de live på Bodoni, Malmö, tillsammans med Royal Stakeout och Sucide Syndicate. Ingen dålig fredagskväll med andra ord.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det här känns betryggande:
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/39/l_a2f0bfaaaff648c8960cc6069829cb9c.jpg
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/12/l_230de1665e234bdd9c36a6ad7e5ce300.jpg

Mikael Sörling sa...

Vad faan...

Paco sa...

Vad faan vaddå...

Ska ni börja spekulera i Vindicate This! politiska sympatier gör ni bäst att sätta på rätt glasögon och tänka längre än näsan räcker.

Anonym>> Vad är det som känns så "betryggande", berätta är du snäll?

Kamrat Knasboll sa...

Most amusing, mind you wolf brigade doesn't sound much like a feminist animal rights organization.

Mikael Sörling sa...

Paco: Jag blev lite förvånad. Det är ju inte varje dag man ser en white boys-tatuering eller en gigantisk svensk fana på väggen. Jag tror inget om VTs politiska åsikter.

Comrade: Really;-)

Papa Franz sa...

Kan lugna alla förvirrade själar med att såväl fanor som sablar och "white boys-namnet" (som inte är och aldrig varit vårt namn) enkom är ett utslag för dålig intern fyllehumor. Herregud vem tar folk som poserar med en sabel på allvar!? För att vara HELT tydlig (vilket jag absolut vill vara gällande sånt här): Vi har ingenting med några högeråsikter/ideologier/rörelser att göra!

Gustaf sa...

Det är jag som har både tatueringen, svenska fanan och sabeln. Att jag eller att någon annan i bandet skulle ha några nazisympatier är toalt jävla löjeväckande!
Om någon vill diskutera politik, tatueringar eller inredning med mig kan ni göra det med mig personligen på ngt community eller på msn.
Det här bandet har ingenting med politik att göra, och om vi har interna skämt och fylleposer i min lägenhet så är det vår ensak. Ha lite humor för bövelen!

Med vänliga hälsningar Gustaf, trumslagar i Vindicate This!Det är jag som har både tatueringen, svenska fanan och sabeln. Att jag eller att någon annan i bandet skulle ha några nazisympatier är toalt jävla löjeväckande!
Om någon vill diskutera politik, tatueringar eller inredning med mig kan ni göra det med mig personligen på ngt community eller på msn.
Det här bandet har ingenting med politik att göra, och om vi har interna skämt och fylleposer i min lägenhet så är det vår ensak. Ha lite humor för bövelen!

Med vänliga hälsningar Gustaf, trumslagar i Vindicate This!

Jimpa Johansson! sa...

Alltid kul (Eller inte) att dom som sprider saker alltid eller iallafall oftast är anonyma! Jävla mupp skriv med namn och kom med vettiga argument nästa gång.

Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut humorn i bilderna och "White boys" grejen.

Precis som en viss bandmedlem
uttrycker sig. Löjeväckande! Och
det är bara förnamnet.

Love music - Fuck facism!
Och hundra tummar upp för VT!

Francke sa...

He he fan va domt...
Medlemmar från Mockingbirds som gjorde legendariska SD när en kille från Sölvesborg blev partiledare för just SD. Men killar som Röde Franz, kravall Turbo och Syndikalist Erik i bandet tror jag till 100% att de är nya Skrewdriver.