fredag 23 december 2011

Vinn PSK-dvd

Superschyssta PSK har donerat inte mindre än f y r a stycken PSK-dvds från festivalen på Fryshuset i påskas till Turist i tillvarons besökare. Vi som var där hade två fantastiska dagar. Vill du vinna ett eget exemplar av denna dvd så ska du lämna en kommentar och berätta vad som var bäst 2011. Jag drar fyra vinnare runt nyår.

På dvd:n medverkar: The Clichés, Antipati, Clockwork Crew, Agent Bulldogg, Evil Conduct, Major Accident, The Business och Angelic Upstarts.

Så här skrev jag här den 18 maj:
"Jag har länge tänkt att skriva några rader om PSKs fenomenala arrangemang på Fryshuset i Stockholm under påsken. The Clichés var bra, Antipati var bra, The Business var magnifikt och det lilla jag såg av Angelic Upstarts var superbt. Allra bäst var dock Clockwork Crew. Jag har tänkt att skriva, men fick bara ihop en text och den kommer publiceras i nästa nummer av Close-Up. Hur som helst så var det en otrolig helg i huvudstaden och det var kul att se så många gamla ansikten igen, som exempelvis Madde, Anna, Zebban, Mango, Domar – för att inte tala om hela Norrköpingsligan. Pretty Shitty Kjell har bokat Fryshuset för en ny fest påsken 2012. Pike berättade i ett samtal vi hade om planerna för nästa år och det kan bli storslaget - fast det blir nog svårt att toppa The Business och Clockwork Crew."

8 kommentarer:

JohanMalm sa...

Bäst i år var Vånna inget. Spelningen på L'orient och Lp:n. tätt följt av de tre låtarna Svarta hundar precis lagt upp på hemsidan.

Koffe sa...

Årets platta tycker jag var Vånna Ingets debut, skall bli spännande att höra mer av dom! Bästa livespelningen iår var helt klart NOFX på Malmöfestivalen.

Danne The Civillains sa...

The Specials på cirkus var onekligen grymt, fullt hus & det låter tamejfan lika bra nu som för 30 år sen. Sen Voice of a Generation & US Bombs i Göteborg i somras. Inte illa för en reuinion & inte alls illa för en 50 åring som släpat sig på blodiga knän tillbaks upp ur skiten.

Uffe sa...

Så mycket kul har hänt i år men bäst var nog The great german re-researchs lätt kaotiska spelning på Henriksberg.

Att få uppleva spökstaden Wegeleben i allmänhet och Alte Suckerfabrick i synnerhet som entourage åt Oldfashioned Ideas när de uppträdde med Booze and Glory, Brutti E Ignoranti, Mummy´s Darlings och Horrorshow var även det en höjdare.

Sundin sa...

Antipatis Quattro Stagioni, ett band som fortsätter gå spikrakt genom hjärtat. Att toppa smasket med en gnistrande cover på en gammal järnmännenfavorit var ett genidrag.

Anna Malm sa...

Vånna inget och Trubbel var bäst i år. Framför allt Trubbel, satan så bra band.

DK sa...

Upptäckte igår Forever Yonugs debut som kommer spelas flitigt långt in i 2012! En skiva som lättast kan beskrivas som "jävligt pigg!". Forever yonung är en deffad långdistanslöppare med evig explosiv ork, inget stop!

Martin sa...

bäst i år var utan tvekan flytten från stockholm. I punkväg värmde ett par spelningar med Harlequin ett trött gubbhjärta i höstmörkret.