fredag 26 oktober 2012

Köp biljett nu - stöd Situation Stockholm!

Pressmeddelande från Gatans Musik 

STOCKHOLMS PUNKARE HJÄLPER HEMLÖSA

Situationen för Stockholms hemlösa ser mer desperat ut än tidigare år och antalet uteliggare ökar. Enligt Stockholm Stad lever över 4000 personer utan bostad och mörkertalet är stort.
Det är just därför Stockholms punkare nu samlas för en gemensam kraftansträngning för att ge sitt stöd.

Gatans Musik är en ny musikfestival där man samlar fem klassiska svenska punkband för en kväll i välgörenhetens tecken där allt eventuellt överskott går till tidningen Situation Stockholms verksamhet.
På scenen står Stockholmsbanden Bitch Boys och Alonzo & Fas 3, det sistnämnda med forne sångaren från det legendariska punkbandet KSMB och numera samhällsdebattören Mikael Alonzo i spetsen. Till deras hjälp tar sig skåningarna i The Bristles samt göteborgarna i Troublemakers och Attentat till huvudstaden för att visa sitt stöd.
Det kommer bli en kväll att minnas och som definitivt visar att punken aldrig dog i Sverige utan har en starkare gemenskap än någonsin.

Dessutom har Troublemakers spelat in en CD-singel med titeln ”Stockholm” som endast kommer att finnas till försäljning på detta event. Även dessa pengar kommer gå direkt till Situation Stockholms verksamhet.

Evenemanget går av stapeln på Fryshuset den 1 december och för att flera ska ha chansen att få uppleva denna kväll är åldersgränsen satt till 13 år.

Arrangörerna bakom Gatans Musik är Pike Kollberg, Thomas Botos och Ted Dawidson, som i många år har engagerat sig inom punkscenen genom att bland annat spela i band, skriva fanzines, ge ut skivor och arrangerat spelningar.

”Gatans Musik är ett bra initiativ, det kan inte bli mer punk än att man är uteliggare. Den här kvällen ska vi snacka om på ålderdomshemmet, stackars dom som inte kunde komma.”
- Michael Alonzo

Gatans Musik på Klubben, Fryshuset 1 december 2012.
Insläpp 17.00. första bandet på scen kl 19.00.

Attentat (Göteborg)
Alonzo & Fas 3 (Stockholm)
Troublemakers (Göteborg)
The Bristles (Landskrona)
Bitch Boys (Stockholm)

1 kommentar:

Pike sa...

OCH för er som vill köpa förköp till Årets Punkafton surfar vidare till Tickster:
http://www.tickster.com/sv/events/utxdhwkt43vh77m

Är ni sociala och gillar FaceBook så besöker ni:
http://www.facebook.com/#!/events/401368779928417/